Vinnarna i fototävlingen på Instagram

Nu är fototävlingen på Instagram avgjord! Tusen tack till alla ni som fotat och varit med i tävlingen. Vi har fått in många fina bilder och kampen har varit tuff om pallplatserna.

Första priset går till Henrik Rosén som fotat en vacker landning i solnedgång där både ljus, vinkel och fokus är perfekt. Priset är två flygbiljetter till Frankfurt tur och retur. Stort grattis!

Andra priset går till Lina Johansson som fångat en naturskön bild på fint "flygplans-streck" i skogarna utanför Gislaved. En härlig bild med fint ljus och mäktiga tallar. Grattis till två flygbiljetter till Karlstad tur och retur! 

Återigen tack till alla som varit med i tävlingen! Håll utkik efter fler tävlingar med oss framöver.


Första plats

Första plats

Andra pris

Andra pris

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tävla och vinn flygresa till Frankfurt!

Fototävling

Ta ditt bästa foto på ”flygplan i luften” och du har chansen att vinna två tur- och returbiljetter till Frankfurt med BMI Regional från Jönköping Airport.

Fota ett eller flera flygplan, på nära eller långt håll i luften. Ett stående flygplan på marken kommer tyvärr inte att räknas med i tävlingen. Publicera ditt bidrag på Instagram och använd hashtaggen #jkgtavling. Observera att du måste ha en öppen profil på Instagram för att vi ska kunna se bilden. Vill du hellre maila in ditt bidrag går det också bra till tavling@jonkopingairport.se
Tävlingen pågår fram t o m den 16 juli 2017.

Förstapris – Flygbiljetter för två personer till Frankfurt tur och retur. 

Andrapris – Flygbiljetter för två personer mellan Jönköping - Karlstad tur och retur.

Vinnarna tillkännages via Instagram eller mail under v 29 och publiceras därefter på vår Instagram, Facebooksida samt på hemsidan. När tävlingsdeltagaren är med i tävlingen ger denne sitt godkännande till Jönköping Airport att publicera inskickade bilder med sitt namn.
Juryn består av representanter från Jönköping Airport och BMI Regional och juryns beslut kan inte överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Hotell ingår ej i vinsten. Vinsten kan inte bytas mot annan ekonomisk motsvarighet, eller överlåtas på annan person.

Lycka till med fotandet i sommar!

För att komma till Jönköping Airport's Instagram klicka här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster