Jobb

Jönköping Airport AB är sedan 2010 ett av Jönköpings kommun helägt bolag. Efter kommunens övertagande så har såväl passargerarsiffror som fraktverksamhet ökat markant. Vi erbjuder reguljärflyg till Stockholm (Arlanda), dagliga turer till Frankfurt samt ett antal charterdestinationer. 43 personer arbetar inom Jönköping Airport AB men totalt har ett hundratal personer flygplatsen som sin dagliga arbetsplats. Våra värdeord: säker, smidig och personlig genomsyrar hela verksamheten där vi erbjuder en unik och spännande arbetsplats.

 

2017-06-26

Jönköping Airport AB söker nu

Fraktterminalarbetare

Arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som vill arbeta extra som fraktterminalarbetare på Jönköping Airport. Ditt arbete kommer att bestå av truckkörning, lastning och lossning av containers i terminalen samt gods från flygplanen. Detta passar dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning som vill arbeta extra i en spännande miljö där Jönköping Airport har utvecklats till ett av de viktigaste fraktnaven i Sverige.

 

Hela annonsen finner du här!

_____________________________________________________________________________________________________________________

Personal till Driftavdelningen

Arbetsuppgifter

Vi söker en person för arbete som flygplatstekniker inom flygplatsens driftavdelning, gärna med några års arbetslivserfarenhet. Som flygplatstekniker erbjuds du att arbeta i en integrerad organisation där du bl.a. kommer att vara Fälttekniker, Ramptekniker och Flygplatsbrandman/kvinna samt i övrigt förekommande arbetsuppgifter.

Hela annonsen finner du här!