Jobb

Jönköping Airport AB är sedan 2010 ett av Jönköpings kommun helägt bolag. Efter kommunens övertagande så har såväl passagerarsiffror som fraktverksamhet ökat markant. Vi erbjuder reguljärflyg till Stockholm (Arlanda), dagliga turer till Frankfurt samt ett antal charterdestinationer. 48 personer arbetar inom Jönköping Airport AB men totalt har ett hundratal personer flygplatsen som sin dagliga arbetsplats. Våra värdeord: säker, smidig och personlig genomsyrar hela verksamheten där vi erbjuder en unik och spännande arbetsplats.

 

Personal till driftavdelningen

Omväxlande jobb för dig som vill arbeta på en flygplats.

Är du sugen på att byta yrkeskarriär och prova något nytt? Vill du ha frihet under ansvar, härliga kollegor och ett omväxlande jobb? Då har du hittat rätt!

Jönköping Airport söker nu två medarbetare till vår driftavdelning. Här får du sköta alla delar runt ett flygplans ankomst och avgång och har därför mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbetsuppgifterna består bl.a. av lastning och lossning av bagage och frakt, arbete som flygplatsbrandman/kvinna och köra ett flertal olika tunga specialfordon. Du kommer även arbeta med snöröjning av bana och uppställningsplatser samt gräsklippning av fältområden. I en unik och spännande miljö har du möjlighet att ha flygplatsen som din arbetsplats där din vardag präglas av ansvar, säkerhet och hög grad av variation.

Mer information hittar du i högermenyn under "Jobb - Personal till driftavdelningen"

 _______________________________________________________________________________________________________________________


 _______________________________________________________________________________________________________________________

Spontanansökan

Om du är intresserad av att bli en del av vårt team på flygplatsen i framtiden så kan du skicka in ditt CV tillsammans med ett personligt brev till oss där du berättar om vad du är intresserad av att bidra med. Skicka ett mail till vår HR-administratör: jobb@jonkopingairport.se på flygplatsens personalavdelning.