Elmia

Elmia

Välkommen till Elmia!
Elmia AB är ett av Nordens ledande mässföretag och arrangerar varje år mässor inom flera olika affärsområden, konferenser, kongresser och event.

Elmia arrangerar flera välkända internationella mässor. Elmia Wood är världens största skogsmässa och Elmia Subcontractor är norra Europas ledande underleverantörsmässa inom tillverkningsindustrin. Elmia Lastbil, Elmia Husvagn Husbil och Elmia Nordic Rail tillhör de största händelserna i sitt slag i Europa. Elmia är också värd för Dreamhack, världens största digitala festival, och Bilsport Performance & Custom Motor Show, Skandinaviens största bil- och mc-show för entusiastfordon.

Elmia har en offensiv position mitt bland människor och företag och Sveriges bästa läge – Jönköping. Det centrala läget i Sverige och Norden gör att Elmia snabbt och lätt förenar människor och företag från hela världen, en perfekt plats att mötas för att dela nya idéer, produkter, tjänster och uppdateringar i alla slags branscher.

Vi nöjer oss inte med att bara vara uppdaterade med allt som händer i din bransch. Vi vill inspirera, sporra och driva på utvecklingen. Ny kunskap och nya affärer på en och samma plats.

Räkna med Elmia som en aktiv partner i din värld – vi hjälper dig med allt från att skräddarsy ditt evenemang till ansvar för uthyrning och service.

Din värld är vårt fokus!

Här hittar du Elmias evenemangskalenderlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster