°

Antalya, Turkiet

Sandstränderna är långa, bergen gröna, basarerna vimlande och klimatet solsäkert.

VIKTIGT GÄLLANDE VISUM OCH PASS TILL TURKIET
Som svensk medborgare behövs inget visum för inresa i Turkiet men passet ska vara giltigt minst 150 dagar från utresedagen.


Populära Turkiet är tillbaka sommaren 2019!

Turkiets södra kust mot Medelhavet är den mest solsäkra och välbesökta. Här kan du välja mellan allt från lugna små strandbyar till fartfyllda badorter som Alanya och Side. Och allt från prisvärda semesterlägenheter till koncepthotell för barnfamiljer och vuxna livsnjutare. Prisnivån gör det lätt att unna sig både shopping och skaldjursmiddagar. Antalyakusten ger dig helt enkelt mycket semester för pengarna.

TUI
Res till Turkiet om du söker solsäkert klimat, fina stränder, grön natur, levnadsglada badorter, läcker mat och prisvärd shopping. Det finns gott om moderna All Inclusive-resorter, flera TUI Family Life med aktiviteter och flera Sensimar med fokus på semester för vuxna. Men också handplockat boende i kategorier från Litet och familjärt till De Luxe.

Med TUI kan du välja på några av dessa semesterorter:
Alanya – med stränder, basar, borg, kvällsnöjen och ett TUI Family Life-hotell

Side – med romerska ruiner, restauranger och hotell som familjevänliga TUI Family Life och Blue Star, barnfria TUI Sensimar och femstjärniga TUI Sensatori. Sommaren 2019 öppnar vårt nya TUI Family Life Side med All Inclusive.

Kemer – medelstor badort med bra restauranger och stor marina

Belek – golfarnas favorit med 14 golfbanor och hög hotellstandard

Manavgat – rofyllt strandresmål med familjevänligt Blue Star och Splash-hotell med vattenland

Türkler – där du kan bo på ett Splash-hotell med All Inclusive

Antalya – perfekt blandning av stadspuls, stränder och gamla kvarter

Nazar
Man skulle kunna kalla Nazar för experten på Turkiet. Nazar har arrangerat resor hit i många år och har stor erfarenhet av vad de skandinaviska gästerna vill ha. Den turkiska Rivieran bjuder på ett härligt klimat, långa och finkorniga stränder samt flera historiska kultur- och naturupplevelser. Städerna bjuder så klart också på all sorts shopping samt ett rikt restaurang- och nattliv. Sist men inte minst erbjuder Turkiet hotell som står i en klass för sig själv när det kommer till standard, mat, rum och service.

Nazar har flera hotell längs Turkiets sydkust, i pulserande Alanya, i det natursköna golfparadiset Belek, i familjevänliga Side med bland annat flaggskepps-resorten Pegasos World som har Medelhavet största pool, samt även hotell i historiska Antalya.

aktuellt