Gå till innehåll

Larnaca, Cypern

NYHET! Cypern har massor att ge vare sig man drömmer om båtutflykter, dykning, shopping eller antikens kultur. Den som gillar mountainbiking, naturvandringar, nöjesliv eller vingårdsturer har också mycket att se fram emot.

Fina sandstränder och kristallklart vatten är lite av Cyperns signum.

En av 2024 års charternyheter är Cypern!
TUIs resor till Cypern tar dig till en av Medelhavets mest solsäkra öar, med mjuka sandstränder och kristallklart, turkost vatten. Reser du med TUI väljer du mellan öns bästa resmål och många hotell med modern inredning, barnaktiviteter, träningsmöjligheter och strandläge. Däribland familjefavoriter som Blue Star-hotell och TUI Blue For Families, fyllda av upplevelser för stora och små. Cypern har många fina platser att vandra på. Troodosbergen, Cape Greco och Akamas för att nämna några. Du kan också förboka biljetter till båtturer längs kusten, vandringar i Troodosbergen, mat-och-vinprovningar och andra evenemang.

Foto: TUI
Hotell: TUI Blue Village Nausicaa Beach, Fig Tree Bay

Hotell för alla smaker

Om du reser till Cypern med barn i blandade åldrar är det TUI Blue For Families som ger dig mest. Med allt från Bamseklubben och simskola till träningspass och utomhusbio för tonåringar.

För dig som reser till Cypern utan barn och söker hotell med lugn och skön atmosfär finns TUI Blue For Two i Fig Tree Bay och Pafos.

TUIs resmål på Cypern

Nissi Beach finns ofta med på topplistor över världens bästa stränder. Här ligger TUIs TUI Blue Atlantica Aeneas Resort med Bamseklubben, träningspass och stort fokus på mat och dryck.
I Ayia Napa får du lite av allt: strandliv, klippor, antika kulturskatter och vibrerande nattklubbar.
Fig Tree Bay har ett lite lugnare tempo och många hotell direkt på stranden.
Limassol passar den som vill ha mer av trendiga barer och coola butiker.
Världsarvsstaden Pafos är en lycklig kombination av modernt cityliv och antika lämningar.
Aphrodite Hills är resmålet för dig som vill bo riktigt lyxigt ett stenkast från golfbanan.
Alaminos är en liten pittoresk by med fontäner, kyrkor och små gränder. Här hittar du TUIs träning- och sporthotell Robinson Cyprus.

Fig Tree Bay, Protoras Beach