°

Fotbolls-EM

Häng med till Bilbao och heja fram våra hjältar i Svenska Fotbollslandslaget!

Foto: Henric Wauge

Den 15 juni spelar Sverige sin första match i sommarens EM-slutspel i Fotboll. Matchen spelas i Bilbao mot värdnationen Spanien. För den som önskar se dramat på plats finns här en möjlighet att boka en charterresa direkt från Jönköping Airport, som bl a inkluderar flygstol, transfer, hotell och matchbiljett.

Bakom resan står Scandinavian Broker Group Travel & Event i samarbete med supporterorganisationen Gula Väggen. Flyget lyfter från Jönköping lördagen den 13 juni och tillbaka från Santander tisdagen den 16 juni. Det innebär att man även får en extra dag att tillbringa på till exempel sol och bad. Det fyrstjärniga hotellet som erbjuds heter Hotel Santemar och ligger precis vid havet i Santander, ca 1h med buss från Bilbao.

Mer än bara fotboll

Man behöver inte vara fotbollsfantast för att åka med. Bilbao har massa spännande saker att erbjuda, utöver sköna stränder det världsberömda Guggenheimmuséet och La Ribera, en av Spaniens största matmarknader. Så för den som bara vill boka en flygstol går det lika bra. Resan riktar sig till såväl företag som privatpersoner.

Följande alternativ finns att boka:

Endast flygstol t/r
8.500kr
Lilla paketet*
från 11.995kr
Stora paketet**
från 18.995kr

*Lilla paketet: Flygstol t/r + Hotell (inkl frukost)
**Stora paketet: Flygstol t/r + Hotell (inkl frukost) + Hotelltransfer + Arenatransfer + Matchbiljett + Gula Väggen tröja + Inbjudan till Gula Väggens Pregame Fanzone, 13 och 14 juni i Santander och 15 juni i Bilbao. Underhållning utlovas!

För bokning, kontakta SBG Travel & Event
Telefon: +46(0)705-33 97 13 (Martina), +46(0)706-80 97 98 (Håkan)
E-post: info@sbgtravelevent.se

aktuellt