°

Fotbolls-EM

Häng med till Bilbao och heja fram våra hjältar i Svenska Fotbollslandslaget!

Den 15 juni spelar Sverige sin första match i sommarens EM-slutspel i Fotboll. Matchen spelas i Bilbao mot värdnationen Spanien. För den som önskar se dramat på plats finns här en möjlighet att boka en charterresa direkt från Jönköping Airport, som bl a inkluderar flygstol, transfer, hotell och matchbiljett.

Flyget lyfter från Jönköping lördagen den 13 juni och tillbaka från Bilbao tisdagen den 16 juni. Det innebär att man även får en extra dag att tillbringa på till exempel sol och bad.

Det fyrstjärniga hotellet som erbjuds i charterpaketet heter Hotel Santemar och ligger precis vid havet i Santander, ca 1h med buss från Bilbao. Frukost, transferbuss till och från flygplatsen samt till och från arenan på matchdagen ingår också. Resan sker i samarbete med den svenska supporterorganisationen Gula Väggen, som erbjuder en festlig uppladdning inför matchen i Bilbao.

Mer än bara fotboll

Man behöver inte vara fotbollsfantast för att åka med. Bilbao har massa spännande saker att erbjuda, utöver sköna stränder det världsberömda Guggenheimmuséet och La Ribera, en av Spaniens största matmarknader. Så för den som bara vill boka en flygstol går det lika bra.

Resan riktar sig till såväl företag som privatpersoner. För mer information hänvisas till jonkopingairport.se eller mail till hakan@sbgtravelevent.se

Följande alternativ finns att boka

Endast flygstol t/r
8.500kr
Lilla paketet*
från 11.995kr
Stora paketet**
från 18.995kr

*Flygstol t/r + Hotell)
**Flygstol t/r + Hotell + Hotelltransfer + Arenatransfer + Matchbiljett + Gula Väggen tröja + Inbjudan till Gula Väggens Pregame Fanzone, 13 och 14 juni i Santander och 15 juni i Bilbao. Underhållning utlovas!

news