Skip to content

Ving släpper sommarresor till Mallorca från Jönköping Airport

Majoriteten av nästa sommars resor hos Ving är nu uppsläppta till försäljning. Och redan nu är det många som solsäkrar semestern med en resa utomlands. Ving kommer nu med det glädjande beskedet att det återigen blir möjligt att resa direkt från Jönköping Airport till Mallorca sommaren 2021. Förutom Mallorca finns även två avgångar till Turkiet i Vings program från Jönköping.

– Det råder inga tvivel om att det finns ett uppdämt resesug bland svenskarna just nu. Att ha en resa inbokad är något man prioriterar högt och då är det också extra viktigt för många att boka med en säker och trygg arrangör. Vi vet hur uppskattat det är att resa direkt från sin regionalflygplats. Vi är därför väldigt glada över att återigen kunna återuppta trafiken från Jönköping Airport med resor till två av våra populäraste destinationer i början av nästa sommar, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving.

Resorna till Mallorca från Jönköping kommer att ske under perioden 8 juni till 3 augusti med Vings egna flygbolag Sunclass Airlines. Förutom det kommer även två avresor till Turkiet att genomföras i början av sommaren.

– Vi är såklart jätteglada att Ving åter satsar på Jönköpingsregionen. Det kan för vissa säkert kännas avlägset med utlandsresor nu men vi hoppas att corona-pandemin har avtagit så pass att det åter känns tryggt att resa till sommaren. Ving är ju dessutom mycket generösa med sina av- och ombokningsregler. Förhoppningsvis upptäcker också fler fördelarna med att resa från mindre flygplatser med betydligt färre andra resenärer att trängas med, säger Henrik Älverdal, Marknadschef Jönköping Airport.

Safe Travel – tryggt och säkert resande

När man bokar en resa med Ving ingår Safe Travel, Vings program för ett tryggt och säkert resande – både före, under och efter resan med bland annat utökade säkerhetsrutiner på hotellen och på flygen. Därutöver innebär ett tryggt resande med Ving bla nedan.

• Återbetalningsgaranti - pengarna tillbaka inom 7 dagar vid inställd resa
• Fri avbokning fram till 60 dagar före avresa, oavsett anledning
• Gratis av- och ombokningsskydd vid bokning av en resa
• Möjlighet till obegränsat antal ombokningar fram till 30 dagar före avresa.

Länk till pressmeddelandet här.