Skip to content

Ving släpper upp nästa vinters resor från Jönköping - Fortsatt direktflyg till Gran Canaria

Parasoll och solstol på en tom sandstrand med turkost vatten i bakgrunden
Avkoppling på Mallorca

Nu släpps merparten av nästa vinters charterresor upp till försäljning hos Ving. Många av de populära koncepthotellen Sunwing Family Resorts, OBC by Sunwing och Sunprime Hotels samt flertalet andra omtyckta hotell blir då bokningsbara. Till vintern 2020/2021 kommer Ving fortsatt att erbjuda resor med direktflyg från Jönköping Airport till Gran Canaria.

Resorna till Gran Canaria kommer att går under perioden 22 oktober 2020-15 april 2021.

-Även om nästa vinter känns avlägsen vet vi att det är många som redan nu vill försäkra sig om vintersol nästa år. De bästa rummen på de bästa hotellen är dem som bokas upp snabbast. Så det gäller att vara ute i god tid. Medeldistansresmålen fortsätter att ”trenda” med Kanarieöarna i topp och därför känns det roligt att vi fortsatt kan erbjuda direktflyg till Gran Canaria från Jönköping Airport, säger Fredrik Henriksson, Nordisk kommunikationschef Ving.

Utöver hotellens betydelse har det medvetna resandet gjort att allt fler får upp ögonen för den klassiska charterresan ur ett hållbarhetsperspektiv, med lägst utsläpp per passagerare, fulla transferbussar och kontroll över hela resekedjan inklusive täta samarbeten med hotellen kring minskade utsläpp även där. I tillägg klimatinvesterar Ving för utsläppen från samtliga flygresor, oavsett flygbolag, resor med transferbussar samt boende på egna hotell och kan därmed erbjuda ett av branschens mest omfattade klimatkompensationsprogram. Detta skriver Ving i sitt egna pressmeddelande.

-Det är väldigt viktigt för Jönköping att det finns ett starkt charterutbud, så Vings satsning på avgångar från Jönköping direkt till Gran Canaria under nästa vinter, är såklart mycket glädjande och välkommet.
Vi ser en ökning av antalet resenärer från vår flygplats och hoppas på att alla innevånare i regionen ser positivt på möjligheterna att kunna resa direkt från Jönköping, säger Rony Forsberg, VD för Jönköpings Airport.