Gå till innehåll

Ny charterdestination och utökad kapacitet från Jönköping i vinter – TUI satsar på Kanarieöarna

Reseaktören TUI utökar sitt charterprogram från Jönköping Airport i vinter, med ökad kapacitet till Gran Canaria och en helt ny charterdestination: Lanzarote.

I vinter blir det ännu enklare att resa på solsemester från Jönköping. TUI dubblerar nämligen sin kapacitet till Las Palmas på Gran Canaria jämfört med föregående vinter. Sträckan trafikeras veckovis mellan den 29 oktober 2023 och den 29 mars 2024. Samtidigt startar TUI charter till den populära vulkanön Lanzarote, med avresa i februari 2024.

– Under sommaren har vi på TUI erbjudit charterflyg från Jönköping till Kreta och det känns roligt att vi nu utökar vår kapacitet till populära Kanarieöarna och adderar nyheten Lanzarote i vinter. Vi vet att många resenärer uppskattar att kunna flyga direkt till solen utan stopp från sin regionsflygplats, säger Tommy Serban, kommersiell direktör på TUI i Norden.

En förändring jämfört med tidigare vintrar är att TUI nu erbjuder avresor till Las Palmas på olika veckodagar under säsongen, inklusive helger vissa veckor, istället för en fast veckodag per vecka.

– Väldigt glädjande att TUI ökar sitt utbud från Jönköping. Vi märker tydligt av en ökad efterfrågan på resor från Jönköping så vi välkomnar verkligen den här satsningen. Att dessutom krydda programmet i vinter med att erbjuda Lanzarote som ny destination känns extra roligt, säger Henrik Älverdal, kommersiell chef på Jönköping Airport.

Vid frågor, kontakta:
Henrik Älverdal, kommersiell chef Jönköping Airport, 036-31 12 08 henrik.alverdal@jkgairport.se
Dian Martinez Valencia, kommunikationsansvarig Sverige TUI, 073-148 96 40 dian.valencia@tui.se