°

Res säkert i jultrafiken

Flygbolaget BRA som till vardags flyger mellan Jönköping och Stockholm-Bromma fortsätter med avgångar även mellan Jul- och Nyårshelgen samt Nyårs- och Trettondagshelgen. De senaste åren har de flygbolag som operarat på sträckan valt att göra uppehåll i trafiken under ett par veckor, men så blir det alltså inte i år.

”För oss är det viktigt att hela tiden lyssna på våra kunder för att förstå vilka behov som finns och i så stor utsträckning som möjligt möta dessa behov. Jönköpingslinjen är relativt ny för oss och vi är mycket glada över att kunna erbjuda regionen att flyga även under jullovet. Vi kommer att utvärdera efteråt och om det visar sig att det var lyckosamt så finns det goda chanser att vi gör det igen” säger Ulrika Matsgård, Kommersiell chef på flygbolaget BRA.

Totalt handlar det om 24 avgångar, 12 i vardera riktning, mellan Jönköping och Stockholm-Bromma under perioden 21 december 2018 – 6 januari 2019. Flygplanstypen är densamma som nu, dvs en Fokker 50 med plats för 50 passagerare.

”Att vi kan erbjuda regionens invånare avgångar till Stockholm-Bromma även under jullovet känns jättebra. Dagarna under Jul och Nyår innebär en intensiv reseperiod och att man tryggt och smidigt kan ta flyget istället för att ge sig ut med bilen på hala vägar är såklart väldigt positivt. Särskilt bra är detta för de som ska resa lite längre norrut då BRA flyger vidare från Bromma till såväl Umeå, Sundsvall och Östersund” säger Henrik Älverdal, Marknadschef på Jönköping Airport.

Vid frågor, kontakta:
Rony Forsberg, VD Jönköping Airport
Tel: +46 36-31 12 01
E-mail: rony.forsberg@jkgairport.se

Henrik Älverdal, Marknadschef Jönköping Airport
Tel: +46 36-31 12 08
E-mail: henrik.alverdal@jkgairport.se

Jim Hofverberg, Kommunikationschef BRA
Tel: +46 10-722 10 00
E-mail: jim.hofverberg@flygbra.se

Foto: Flygbra
Jönköping Airport AB

aktuellt