Gå till innehåll
Kvinnlig medarbetare på väg att tanka propellerflygplan

Karriär

I en unik och spännande miljö har du möjlighet att ha flygplatsen som din arbetsplats där din vardag präglas av ansvar, säkerhet och en hög grad variation. Flyget skapar ett attraktivt och tillgängligt Jönköping där näringslivet blomstrar och där omvärlden finns runt hörnet. Hos oss bidrar du till resande, affärer och möten mellan människor. Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats med en stark framtidstro.


Nu söker vi Flygplatstekniker

Jönköping Airport söker nu medarbetare till vår driftavdelning i rollen som Flygplatstekniker. Här får du sköta alla delar runt ett flygplans ankomst och avgång och har därför mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbetsuppgifterna består bl.a. av lastning och lossning av bagage och frakt, arbete som flygplatsbrandman/kvinna och att köra ett flertal olika tunga specialfordon. I tjänsten kommer det att ingå utbildning till flygplatsbrandman/kvinna. Du kommer även arbeta med snöröjning av bana och uppställningsplatser samt gräsklippning av fältområden.

Vår satsning på miljö och hållbarhet är ett arbete som har pågått under flera år och här kommer flera spännande projekt genomföras under de kommande åren.

Vi erbjuder förmåner som bl.a. friskvårdsbidrag, möjlighet att nyttja både sporthall och gym mm.

Vem är du?
Du som söker bör ha några års arbetslivserfarenhet och uppskatta ett rörligt, fysiskt och omväxlande arbete. Tjänsten passar dig som trivs med skifttider som är förlagda under både veckodagar/nätter och helger. Du är en driven lagspelare som sprider glädje och energi och har ett naturligt säkerhetstänk. Du trivs med att arbeta tillsammans i grupp, är snabblärd och kan hantera stundtals stressiga situationer. Stor vikt läggs på din personliga lämplighet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst tvåårig gymnasieutbildning, med goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Vi har även krav på att du har ett C-körkort. Tjänsten ställer även krav på god fysisk förmåga och du måste uppfylla de grundkrav som ställs för flygplatsbrandman enligt gällande regelverk. Eftersom skifttiderna innebär tidiga morgnar och sena kvällar måste du ha tillgång till bil för att kunna ta dig till och från flygplatsen.

Meriterande
Om du har maskinvana i form av hjullastare, truckkort B eller erfarenhet från snöröjning är det ett stort plus. Tidigare kunskaper inom flygplatsdrift, utbildning till brandman eller flygplatsbrandman är mycket meriterande.

Eftersom vi strävar efter mångfald och jämställdhet på arbetsplatsen så värderas erfarenheter och kunskaper från olika språk och kulturer. Då avdelningen främst består av män ser vi gärna kvinnor som sökande.

Omfattning
Tillsvidare. Heltid, skiftgång. Tillträde enligt överenskommelse.
Arbetsvillkoren styrs av BÖK, Branschöverenskommelse för flygplatser inom Visions avtalsområde.

Ansökan
Urval sker löpande så tveka inte att skicka din ansökan redan idag och bifoga utförligt CV och personligt brev.

Skicka din ansökan med CV till jobb@jonkopingairport.se senast den 15 augusti
Innan ev. anställning sker en säkerhetsprövning.

På platsbanken finner du annonsen i sin helhet.

Välkommen med din ansökan!

Vi söker även dig som vill arbeta extra som Fraktterminalarbetare hos oss.

Söker du ett extraarbete och har truckkort? Just nu söker vi nämligen dig som vill arbeta extra som fraktterminalarbetare hos oss. Ditt arbete kommer att bestå av truckkörning, lastning och lossning av containers i terminalen samt gods från flygplanen. Arbetet sker nattetid måndag-torsdag mellan kl. 22.00-02.00.
Vi är ett gott gäng som arbetar i en unik och spännande miljö.

Välkommen med din ansökan! Skicka din ansökan märkt med "Fraktterminal" med CV till jobb@jonkopingairport.se
Innan ev. anställning sker en säkerhetsprövning.


Spontanansökan

Om du är intresserad av att bli en del av vårt team på flygplatsen i framtiden så kan du skicka in ditt CV tillsammans med ett personligt brev till oss där du berättar om vad du är intresserad av att bidra med. Skicka ett mail till: jobb@jonkopingairport.se

Välkommen med din spontanansökan!

Följ oss gärna på Linked In, Instagram och Facebook för att få senaste informationen om våra lediga tjänster.


Jönköping Airport AB ägs sedan 2010 av Jönköpings kommun och erbjuder charterflyg till ett flertal destinationer året runt, fraktflyg flera dagar i veckan och flygplatsen är även öppen för det samhällsnyttiga flyget. Vi är 48 personer som arbetar inom Jönköping Airport men totalt har ett hundratal personer flygplatsen som sin dagliga arbetsplats. Våra värdeord: säker, smidig och personlig genomsyrar hela verksamheten där vi erbjuder en unik och spännande arbetsplats.