°

Karriär

I en unik och spännande miljö har du möjlighet att ha flygplatsen som din arbetsplats där din vardag präglas av ansvar, säkerhet och en hög grad variation. Flyget skapar ett attraktivt och tillgängligt Jönköping där näringslivet blomstrar och där omvärlden finns runt hörnet. Hos oss bidrar du till resande, affärer och möten mellan människor. Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats med en stark framtidstro.

Just nu söker vi:

Teknisk chef

Operativ chef


Spontanansökan

Om du är intresserad av att bli en del av vårt team på flygplatsen i framtiden så kan du skicka in ditt CV tillsammans med ett personligt brev till oss där du berättar om vad du är intresserad av att bidra med. Skicka ett mail till vår HR-administratör: jobb@jonkopingairport.se på flygplatsens personalavdelning.

Följ oss gärna på Instagram och Facebook för att få senaste informationen om våra lediga tjänster.


Jönköping Airport AB ägs sedan 2010 av Jönköpings kommun och erbjuder just nu reguljärflyg till Stockholm Bromma, fraktflyg samt ett flertal charterdestinationer där vi återigen kan erbjuda resor till Turkiet och vårt senaste tillskott Kap Verde till vintersäsongen 2020. Vi är 49 personer som arbetar inom Jönköping Airport men totalt har ett hundratal personer flygplatsen som sin dagliga arbetsplats. Våra värdeord: säker, smidig och personlig genomsyrar hela verksamheten där vi erbjuder en unik och spännande arbetsplats.