°

Flygplatstekniker

Omväxlande jobb för dig som vill arbeta på en flygplats

Är du sugen på att byta yrkeskarriär och prova något nytt? Vill du ha frihet under ansvar, härliga kollegor och ett omväxlande jobb? Då har du hittat rätt!

Jönköping Airport söker nu två medarbetare till vår driftavdelning. Här får du sköta alla delar runt ett flygplans ankomst och avgång och har därför mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbetsuppgifterna består bl.a. av lastning och lossning av bagage och frakt, arbete som flygplatsbrandman/kvinna och köra ett flertal olika tunga specialfordon. Du kommer även arbeta med snöröjning av bana och uppställningsplatser samt gräsklippning av fältområden. I en unik och spännande miljö har du möjlighet att ha flygplatsen som din arbetsplats där din vardag präglas av ansvar, säkerhet och hög grad av variation.

Vem är du?

Vi tror att du har arbetat några år som exempel lastbilschaufför, brandman eller liknande och uppskattar ett rörligt, fysiskt och omväxlande arbete. Tjänsten passar dig som trivs med skifttider som är förlagda under både veckodagar och helger. Du är en driven lagspelare som sprider glädje och energi och har ett naturligt säkerhetstänk. Du trivs att arbeta tillsammans i grupp och kan hantera stundtals stressiga situationer. Stor vikt läggs på din personliga lämplighet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har treårig gymnasieutbildning, C-körkort, goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Eftersom skifttiderna innebär tidiga morgonar och sena kvällar måste du ha tillgång till bil för att kunna ta dig till och från flygplatsen. Vi ser helst att du har maskinvana i form av hjullastare, truckkort B och gärna erfarenhet från snöröjning. Det är också meriterande om du har kunskaper inom flygplatsdrift och är utbildad brandman eller flygplatsbrandman.
Eftersom vi strävar efter mångfald och jämställdhet på arbetsplatsen så värderas erfarenheter och kunskaper från olika språk och kulturer. Då avdelningen främst består av män ser vi gärna kvinnor som sökande.

Om oss

Jönköping Airport AB ägs sedan 2010 av Jönköpings kommun och erbjuder reguljärflyg till Stockholm Arlanda och Bromma, dagliga turer till Frankfurt, ett flertal charterdestinationer samt fraktflyg. Vi är 48 personer som arbetar inom Jönköping Airport men totalt har ett hundratal personer flygplatsen som sin dagliga arbetsplats. Våra värdeord: säker, smidig och personlig genomsyrar hela verksamheten där vi erbjuder en unik och spännande arbetsplats.

Omfattning

Tillsvidare. Heltid, skiftgång. Tillträde enligt överenskommelse.
Arbetsvillkoren styrs av Allmänna Bestämmelser inom Visions avtalsområde.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte på att skicka din ansökan redan idag.
Välkommen med din ansökan, märkt ”Flygplatstekniker”, senast 3 november 2018 till jobb@jonkopingairport.se

Övrigt

Tjänsten ställer krav på god fysisk förmåga och du måste uppfylla de grundkrav som ställs för flygplatsbrandman enligt gällande regelverk.

Eftersom arbetet är placerat på flygplatsen, som är ett skyddsområde med höga säkerhetskrav, så kommer en säkerhetsprövning genomföras med utdrag ur belastningsregistret före anställning.
Du kommer även att behöva uppvisa intyg för sysselsättning (arbete, utbildning etc.) som täcker de senaste 5 åren tillbaka. Mer information om vad säkerhetsprövningen innebär finner du här: http://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/sakerhetsprovning.html

Kontakt

Vill du ha ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Poul Petersen 036-31 12 30 eller för frågor om rekryteringen HR-administratör Mikael Siebers 036-31 12 19.
Facklig representant för Vision är Ilir Bara, 0767-77 22 46.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

När du skickar in din ansökan godkänner du att dina personuppgifter registreras och behandlas för rekryteringsändamålet. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för HR och rekryterande personer inom organisationen i enlighet med GDPR.
Mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter finns att läsa på vår hemsida.
jonkopingairport.se/om-oss/behandling-av-personuppgifter