Gå till innehåll

Fraktterminalarbetare

Jönköping Airport AB ägs sedan 2010 av Jönköpings kommun. Vi är 43 personer som arbetar inom Jönköping Airport men totalt har ett hundratal personer flygplatsen som sin dagliga arbetsplats. Våra värdeord: säker, smidig och personlig genomsyrar hela verksamheten där vi erbjuder en unik och spännande arbetsplats.

Jönköping Airport AB söker nu:

Fraktterminalarbetare

Arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som vill arbeta extra som fraktterminalarbetare på Jönköping Airport. Ditt arbete kommer att bestå av truckkörning, lastning och lossning av containers i terminalen samt gods från flygplanen. Detta passar dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning som vill arbeta extra i en spännande miljö där Jönköping Airport har utvecklats till ett av de viktigaste fraktnaven i Sverige.

Om dig
Vi söker dig som är flexibel stresstålig och noggrann. Körkort och tillgång till egen bil krävs då lokaltrafiken inte trafikerar flygplatsen nattetid. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från lagerarbete. Eftersom vi strävar efter mångfald och jämställdhet på arbetsplatsen så värderas erfarenheter och kunskaper från olika språk och kulturer. Då avdelningen främst består av män ser vi gärna kvinnor som sökande.

Kvalifikationer

  • Minimiålder 18 år
  • Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
  • Körkort och tillgång till bil
  • Truckkort A+B

Omfattning
Timtidsanställning. Arbetstiderna är måndag till torsdag 22.00- 02.00 med start omgående.
Arbetsvillkoren styrs av Allmänna Bestämmelser inom Visions avtalsområde.

Ansökan
Urval sker löpande så tveka inte på att skicka din ansökan redan idag.
Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-06-30 till jobb@jonkopingairport.se

Övrigt
Eftersom arbetet är placerat på flygplatsen, som är ett skyddsområde med höga säkerhetskrav, så kommer en säkerhetsprövning genomföras med utdrag ur belastningsregistret före anställning. Du kommer även att behöva uppvisa intyg för sysselsättning som täcker de senaste 5 åren.

När du skickar in din ansökan godkänner du att dina personuppgifter registreras och behandlas för rekryteringsändamålet. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för HR och rekryterande personer inom organisationen i enlighet med GDPR.

Har du frågor kring tjänsten eller urvalsprocessen är du välkommen att ringa Magnus Ivarsson, Cargo Manager 036-311235, Anders Hallin, Administrativ chef 036-311218. Facklig representant för Vision är Christer Dahlberg, 0703-942600
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.