°

Verkstadstekniker

Skicklig verkstadstekniker med inriktning fordonsel och hydraulik

Är du sugen på att byta jobb och arbeta med tunga specialfordon som bara finns på en flygplats? Då har du hittat rätt!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Just nu söker vi en duktig tekniker till vår verkstadsavdelning. Tjänsten innebär förebyggande underhåll på flygplatsens fordon och utrustning samt för samordning av akuta reparationer och planera så att underhållsplan för fordon och utrustning efterlevs och utvecklas.

I en unik och spännande miljö har du möjlighet att ha flygplatsen som din arbetsplats där din vardag präglas av ansvar, säkerhet och hög grad av variation.

Kvalifikationer

  • Fordonsteknisk utbildning eller motsvarande
  • Körkort BC
  • Behärska svenska och engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet av fordonsel och hydraulik

Vem är du?
Du har ett par års erfarenhet som tekniker och har arbetat med lastbilar eller entreprenadmaskiner. Du är självgående i ditt arbete och har erfarenhet av fordonsel och hydraulik. Tjänsten passar dig som är en problemlösare, skicklig på felsökning och har ett stort intresse för fordonsmekanik och tunga fordon.

Som verkstadstekniker arbetar du i ett litet team där samarbete mellan kollegor och avdelningar är grundläggande för vår verksamhet och därför måste du ha en välutvecklad känsla för arbete såväl i grupp som självständigt. Stor vikt läggs på din personliga lämplighet.

Eftersom vi strävar efter mångfald och jämställdhet på arbetsplatsen så värderas erfarenheter och kunskaper från olika språk och kulturer. Då avdelningen består av män ser vi gärna kvinnor som sökande.

Om oss
Jönköping Airport AB ägs sedan 2010 av Jönköpings kommun och erbjuder reguljärflyg till Stockholm Arlanda och Bromma, dagliga turer till Frankfurt, ett flertal charterdestinationer samt fraktflyg. Vi är 48 personer som arbetar inom Jönköping Airport men totalt har ett hundratal personer flygplatsen som sin dagliga arbetsplats. Våra värdeord: säker, smidig och personlig genomsyrar hela verksamheten där vi erbjuder en unik och spännande arbetsplats.

Omfattning
Tillsvidaretjänst på heltid 100 %, dagtid. Tillträde enligt överenskommelse.
Arbetsvillkoren styrs av Allmänna Bestämmelser inom Visions avtalsområde.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte på att skicka din ansökan redan idag.
Välkommen med din ansökan, märkt ”Verkstadstekniker”, senast 30 november 2018 till jobb@jonkopingairport.se

Övrigt
Eftersom arbetet är placerat på flygplatsen, som är ett skyddsområde med höga säkerhetskrav, så kommer en säkerhetsprövning genomföras med utdrag ur belastningsregistret före anställning.
Du kommer även att behöva uppvisa intyg för sysselsättning (arbete, utbildning etc.) som täcker de senaste 5 åren tillbaka. Mer information om vad säkerhetsprövningen innebär finner du här: http://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/sakerhetsprovning.html

Vill du ha ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Stephen Arvidsson 036-31 12 66 eller för frågor om rekryteringen HR-administratör Mikael Siebers 036-31 12 19. Facklig representant för Vision är Ilir Bara, 0767-77 22 46.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

När du skickar in din ansökan godkänner du att dina personuppgifter registreras och behandlas för rekryteringsändamålet. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för HR och rekryterande personer inom organisationen i enlighet med GDPR.
Mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter finns att läsa på vår hemsida.
https://jonkopingairport.se/om-oss/behandling-av-personuppgifter