Gå till innehåll
Stor folksamling på Kinnarps event i hangaren

Konferens och events

Jönköping Airport är en idealisk plats för möten och evenemang. Vi hjälper dig med att samordna möten, utbildningar, evenemang och konferenser.

Konferens i flygplatsmiljö

Välkommen till en unik miljö för möten, konferenser, utbildningar eller ert företagsevent. Vi erbjuder konferens- och mötesrum från 4 upp till 60 personer. Vår restaurang ordnar luncher, skräddarsydda bufféer, snacks, drycker och andra arrangemang efter era önskemål.
Vår största konferenslokal Utsikten, har utblick över banan där mötesdeltagarna kan njuta av landande och startande flygplan. Alla rum är utrustade med whiteboard, blädderblock, LCD-projektor och trådlöst bredband.

Events

Vi älskar events. Stort eller litet event spelar ingen roll. Vi kan erbjuda en unik upplevelse i flygmiljö som överträffar dina förväntningar. Exempel på event som vi haft hos oss är racingevents, företagskick-offer med "flygtema" samt större möten i vår stora hangar.

Porsche-event i hangaren
Porsche-event i hangaren, april 2018.

Bröllop

Gör semesterresan till en bröllopssresa. Vi hjälper er att arrangera ert bröllop i unik miljö innan ni reser iväg. Vi fixar allt från en enkel vigsel till bröllopsmiddag.
Vår restaurang hjälper till att uppfylla era önskemål.

Detaljbild på en brudbukett bestående av vita rosor
Gör semesterresan till en bröllopssresa.

Välkommen med din förfrågan!

För information och bokning av konferenser kontakta
Customer Service
Telefon: +46 (0)36 - 31 12 00
E-post: customerservice@jonkopingairport.se

För offertförfrågan och bokning av events kontakta
Henrik Älverdal
Telefon: +46 (0)36 - 31 12 08
E-post: henrik.alverdal@jkgairport.se