°

Konferens och events

Jönköping Airport är en idealisk plats för möten eller evenemang. Vi hjälper dig med att samordna möten, utbildning, evenemang och konferenser.

Konferens i flygplatsmiljö

Vi erbjuder konferens- och mötesrum från 4 - 60 personer. Lunch, skräddarsydda bufféer, snacks, drycker och andra arrangemang kan samordnas för att tillgodose era behov.
Vår största konferenslokal Utsikten, har utblick över banan där mötesdeltagarna kan njuta av landande och startande flygplan. Alla rum är utrustade med whiteboard, blädderblock, LCD-projektor och trådlöst bredband. Vi erbjuder gratis parkering till alla våra konferensgäster.

Events

Vi älskar events. Stort eller litet evenemang spelar ingen roll. Vi kan erbjuda en unik upplevelse i flygmiljö som överträffar dina förväntningar. Exempel på event som vi haft hos oss är olika typer av racingevent, kick-offer med "flygtema" samt större möten i vår stora hangar.

Porsche-event i hangaren, april 2018.

Bröllop

Gör semesterresan till en bröllopssresa. Vi hjälper er att arrangera ert bröllop i unik miljö innan ni reser iväg. Vi fixar allt från en enkel vigsel till bröllopsmiddag.
Vår restaurang hjälper till att uppfylla era önskemål.


Välkommen med din förfrågan!

För information och bokning av konferenser kontakta
Customer Service
Telefon: +46 (0)36 - 31 12 00
E-post: customerservice@jonkopingairport.se

För offertförfrågan och bokning av events kontakta
Henrik Älverdal
Telefon: +46 (0)36 - 31 12 08
E-post: henrik.alverdal@jkgairport.se